Voor de foto's en ritverslagen van dit jaar maar ook die van de voorbije jaren verwijzen we u naar het menu  "foto's" of  "ritverslagen" waar je het gewenste jaar kan aanklikken. Op deze pagina vertellen we meer over de jaarlijkse oldtimerrit.

Veel kijk en leesplezier en we hopen om u op onze volgende rit te mogen ontmoeten als deelnemer of als toeschouwer.

 

Onze sponsors

schilde  toerisme voorkempen 

LMBvGFrisomatvGvigna wijnenvGWoktimevGswinnenvGimmogyvG

reno parts luyckxvG argenta patricia wuyts beeckman machinesvG kolumvG   

  

 frituur tom

 

 

 

2015 OTR 1415

 

 

De rondrit is enkel voor wagens gebouwd tot 1940 en wordt ieder jaar op de laatste zondag van augustus geörganiseerd in 's-Gravenwezel ten noorden van Antwerpen.

Start en aankomst op het Lodewijk De Vochtplein - kerkstraat 's-Gravenwezel. De wagens zijn gratis te bezichtigen van 9u tot 10u en van 12:30u tot 14:00u.

Aan de deelnemers wordt gevraagd om in aangepaste kledij te komen maar dit is niet verplicht.

Er is parking voorzien voor wagens met trailers

 

 

 

2018 ParelDerVoorkempenOTR 2294

 

We rijden in colonne begeleid door seingevers, individueel rijden is niet voorzien. We rijden langs landelijke wegen door de mooie groene lanen en worden begeleid door motards die ervoor zorgen dat er in colonne gereden kan worden. Zowel in de voormiddag als in de namiddag wordt een stop met verfrissing voorzien.

 

De rondrit gaat langs groene lanen en door de prachtige villawijken van Schilde. De stoet met de museumstukken trekt langs het erfgoed van 's-Gravenwezel en Schilde. Er wordt tegen een gezapig tempo gereden zodat iedereen kan volgen.

De wegcode dient ten allen tijde gerespecteerd te worden. De inrichters kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden bij ongevallen of overtredingen.

 

  

2018 ParelDerVoorkempenOTR 2508

 

 

 

Voor de deelnemers is er een ontbijt voorzien evenals een uitgebreid middagmaal en 's avonds belegde broodjes.